web analytics

Semestern är slut och jag är back in business! Hoppas sommaren varit god mot er. Trots ett väder som lämnade en hel del övrigt att önska så har jag haft en skön sommar, mestadels på landet.

Vid sidan av ledigheten har jag arbetat med nya websidan. Den har därför behövts ligga nere för er besökare under senaste veckan. Tack för ert tålamod. Nu är sidan äntligen klar, sånär som på ett par småsaker. Att bygga upp en ny hemsida är alltid lite krångligare, och tar alltid lite längre tid än vad man tror. Det vet ni alla som har varit där.

Nya hemsidan kommer till samtidigt som att Tellclothes fyller 10 år. Japp, tio år i branschen! Det har gått fort och varit mycket lärorikt. Men framför allt har det varit väldigt, väldigt roligt. Att få möta alla er härliga kunder, att få hjälpa er att hitta rätt i stildjungeln, att få kliva in i era liv och ”leva er vardag” för ett tag, är sannerligen en ynnest som har berikat mig något enormt. Glädjen över att kunna hjälpa till, att kunna lösa upp knutar, och sedan se era ansikten när ni hittat hem i garderoben är ovärderlig. Det gör att jag aldrig tröttnar. Ingen kund är heller den andra lik, och det gör att jobbet fortsätter att kännas spännande år efter år.

Annat som är nytt i samband med nya hemsidan är att Tellclothes och bloggen nu är uppdelade på två olika facebook-sidor. Den som bara vill få erbjudanden, tips och uppdatera sig med nytt som händer i modevärlden och i mitt företag behöver inte göra någonting, om ni redan gillar Tellclothes på facebook. https://www.facebook.com/Tellclothes.

Men du som vill följa nya inlägg på den här bloggen och andra intressanta saker för oss 50-plussare kan nu följa 50+Mode’s egen facebooksida. https://www.facebook.com/50plusMode  Du känner igen bilden, det legendariska fotot ”Dovima with the Elephants” av Richard Avedon från 1955, som jag återigen lånar, nu som profilbild för fb-sidan. Jag tycker att den tjusiga Dovima som ”dansar” med de skrynkliga elefanterna är en sån härlig sinnebild för oss 50+are som är roade av mode.

Apropå mode så är höstmodet snart här i butikerna. För den som redan sett glimtar så vet ni att 70-talsbohemen fortsätter, den lite lyxigare varianten, och svart såklart, och lite sportigt och lite sint och lite sånt. Jag återkommer senare med en mer informativ trendrapport. Men här är några små glimtar iallafall. Se mer hos Style.com.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Och här är Style.com’s shoppingguide för hösten 2015.

Har ni hängt på trenden med vida byxor i sommar? InStyle har tips på hur man bär dom. Läs här. Jag tycker dock att man gott kan bära vida byxor till platta skor också, som espadrillos, ballerinor och flipflops av den lite elegantare sorten. Korta toppar gör sig som sagt bäst, men för oss mogna kvinnor kan man nog lämna därhän de korta topparna som visar magen. Men vida, lite längre, men ändå korta toppar är coolt. När sensommarvädret nu blivit riktigt somrigt, åtminstone i Stockholmstrakten, så kan det vara en skön och avslappnad look att bära.

080715-wide-leg-pants-lead
Sarah Balch for InStyle.com

Ni har väl inte missat nu att det fram till sista september är 10% jubileumsrabatt för gamla och nya kunder på ALLA tjänster! Även på presentkort! Så om ni känner någon som ”aldrig har något att sätta på sig trots en överfull garderob” så är det nu ett kalastillfälle att ge bort ett presentkort på lösningen. Eller kanske du själv behöver någon av tjänsterna? Eller är det för någon av er gamla kunder dags för en uppdatering i garderoben? Rabatten gäller som sagt för bokning fram t.o.m. 30 september. Konsultationen sker inom 6 månader fr.o.m. bokningstillfället. Välkommen! ❤️ Ni når mig under kontakt i huvudmenyn, eller i fotnoten.

Ha en skön helg!

 

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: