web analytics

Blog

Bally curlingkängor

05 november 2012,   By ,   1 Comments

Häromdagen när det var riktigt kallt och jag hade en begynnande förkylning i kroppen, valde jag att sätta på mig mina Bally curlingkängor som jag fick av min man någon gång i begynnelsen, för sisådär en 15 år sedan. De schweiziska kvalitetsklassikerna håller än! Precis som äktenskapet, för övrigt. Fast jag ska i ärlighetens namn säga att jag kanske inte burit kängorna så mycket som jag skulle kunnat gjort under åren, för jag har hittills tyckt att den här klumpiga modellen passar bäst i en skidort. Eller på en curlingbana. Dom är ju inte så där jättetjusiga att gå runt på stan i precis. Men dom är varma! Att dom är! Och därför har jag så sakteliga börjat omvädera och kan nu tycka att det är ok att gå runt på stan i dom, för att man faktiskt håller sig varm. Fåfängan får helt enkelt hålla tyst när det börjar bli fånigt. Att frysa hör till ungdomen, eller hur? Jag minns hur man stod i midjekort jacka mitt i vintern och frös häcken av sig för att man ville vara tuff och cool i mitten av 70-talet… Hur coolt var det egentligen?

För dig som funderar, men inte lockas av den klassiska modellen så kan jag tipsa om att  Bally har kommit med några tjusigare versioner. Titta bara…

BALLY - BOOT

Clodovea. Så läcker! Men smakar det så kostar det. Stöveln blir din för 850 euro

 

BALLY - BOOT

Namnlös. Men så ball! 550 euro

BALLY - BOOT

Carde. Som en vanlig klassisk curlingkänga, fast med högre skaft. 350 euro

Kolla in fler modeller på Ballys hemsida. Men du får vara snabb om du vill slå till, de går snabbt åt har jag hört … Även NK säljer. Iallafall en del av modellerna. Ring och hör om vilka.

Har du ett par kängor redan, men som sett sina bästa dagar så kan jag tipsa om en skomakare i Uppsala som jag snubblade över på nätet när jag letade bilder, som specialiserat sig på att laga Bally curlingkängor. Klicka och läs mer om du är i behov av renovering.

zp8497586rq
zp8497586rq

VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: