web analytics

Blog

Black and silver

28 november 2014,   By ,   0 Comments

black fridayIngen har väl kunnat undgå att det är Black Friday idag, den prissänkta shoppingdag instiftad av amerikanarna, som är en slags kickstart för julhandeln, och infaller fredagen efter thanksgiving. Nu finns dagen alltså här också, och många ger sig ut för att fyndshoppa. Glöm inte att dagen också finns på nätet, ifall du inte har tid att ge dig ut och trängas med andra i butikerna. Men håll i dig, håll huvudet lika kallt som annars när det prissänkt, så du inte kommer hem med en massa nyinförskaffat dåligt samvete. Här är 5 B.F.- trick!

Expressen har listat butikerna som har rea.

Märkligt namn på dagen bara…? En sorgens dag? Nä, namnet kommer ifrån att handelns siffror ska gå från röda till svarta, det vill säga vinst, upplyser dagens Metro mig om.

Nå. Från svart till grått istället. Eller snarare silver. Har du också märkt att det blir allt vanligare med unga tjejer som färgar håret grått?
Intressant fenomen, tycker jag. Man vill alltid någon annanstans än där man är. Den unga vill vara gråhårig, den gråhåriga vill färga bort sitt gråa. Gräset är alltid grönare…

Här är de nya, unga silversystrarna…

Och här är ”originalen”…

Pia Gronning

Kloka ord från danska modellen Pia Gronning

Ha en lyckad shoppingjakt denna fredag, och en skön helg!

glad uggla

Fick några strålar sol på mig idag så jag är lika glad som den här ugglan från 1.000.000 pictures. Hoppas några strålar faller på dig också.


VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: