web analytics

black fridayIngen har väl kunnat undgå att det är Black Friday idag, den prissänkta shoppingdag instiftad av amerikanarna, som är en slags kickstart för julhandeln, och infaller fredagen efter thanksgiving. Nu finns dagen alltså här också, och många ger sig ut för att fyndshoppa. Glöm inte att dagen också finns på nätet, ifall du inte har tid att ge dig ut och trängas med andra i butikerna. Men håll i dig, håll huvudet lika kallt som annars när det prissänkt, så du inte kommer hem med en massa nyinförskaffat dåligt samvete. Här är 5 B.F.- trick!

Expressen har listat butikerna som har rea.

Märkligt namn på dagen bara…? En sorgens dag? Nä, namnet kommer ifrån att handelns siffror ska gå från röda till svarta, det vill säga vinst, upplyser dagens Metro mig om.

Nå. Från svart till grått istället. Eller snarare silver. Har du också märkt att det blir allt vanligare med unga tjejer som färgar håret grått?
Intressant fenomen, tycker jag. Man vill alltid någon annanstans än där man är. Den unga vill vara gråhårig, den gråhåriga vill färga bort sitt gråa. Gräset är alltid grönare…

Här är de nya, unga silversystrarna…

Och här är ”originalen”…

Pia Gronning

Kloka ord från danska modellen Pia Gronning

Ha en lyckad shoppingjakt denna fredag, och en skön helg!

glad uggla

Fick några strålar sol på mig idag så jag är lika glad som den här ugglan från 1.000.000 pictures. Hoppas några strålar faller på dig också.

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: