web analytics

ballonger

Idag firar 50+Mode 1 år! Den 5 september för exakt ett år sedan hade bloggen Premiär. Detta första år har varit otroligt spännande. Att blogga är fantastiskt roligt!
Tack 50+Mode-vänner för att ni är med mig!

Och apropå tid, och tid som går, så har jag ett litet tips om klockor.
Idag är vi ju många som har ett helt batteri av olika klockor som vi växlar mellan beroende på klädsel, humör och tillfälle. Precis som glasögon för den delen. Och det är ju omväxlande och roligt, en detalj som är synd att missa. Men ett gissel är att klockbatterierna ibland hinner ta slut i de olika klockorna, innan det är dags att använda dom igen. Då kan jag avslöja att det finns ett knep, lika enkelt som genialiskt, som en hjälpsam expedit tipsade mig om häromsistens, när jag bytte klockbatteri på en av mina klockor. Det är bara att dra ut den lilla knappen man ställer klockan med, när man inte använder den! Batteriet sätts då på paus! Lite snopet, och väldigt knasigt att jag inte tänkt på det förut, när det är så löjligt enkelt!
Då är det lilla världsproblemet löst, och jag kan numera enkelt matcha outfiten med klockan.

 

999191_209629645868766_2122845468_n

Mina olika klockor, för olika tillfällen. Till fest, vardags, kul och somrig, färgglad accessoar, klassisk stilren… Klockan hjälper till att skärpa stilen.

 

Obs! Mobilversionen av bloggen och Tellclothes hemsida är uppdaterad, och programmet vill av någon anledning ramla in i ett knasigt läge ibland, vilket gör sidan alldeles mörk och svårläslig. Detta kommer givetvis att åtgärdas, men under tiden kan du klicka till rätt version genom att skrolla längst ner på sidan och trycka View full site.

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: