web analytics

Blog

Bloggen 50+Mode fyller 1 år!

05 september 2013,   By ,   6 Comments

ballonger

Idag firar 50+Mode 1 år! Den 5 september för exakt ett år sedan hade bloggen Premiär. Detta första år har varit otroligt spännande. Att blogga är fantastiskt roligt!
Tack 50+Mode-vänner för att ni är med mig!

Och apropå tid, och tid som går, så har jag ett litet tips om klockor.
Idag är vi ju många som har ett helt batteri av olika klockor som vi växlar mellan beroende på klädsel, humör och tillfälle. Precis som glasögon för den delen. Och det är ju omväxlande och roligt, en detalj som är synd att missa. Men ett gissel är att klockbatterierna ibland hinner ta slut i de olika klockorna, innan det är dags att använda dom igen. Då kan jag avslöja att det finns ett knep, lika enkelt som genialiskt, som en hjälpsam expedit tipsade mig om häromsistens, när jag bytte klockbatteri på en av mina klockor. Det är bara att dra ut den lilla knappen man ställer klockan med, när man inte använder den! Batteriet sätts då på paus! Lite snopet, och väldigt knasigt att jag inte tänkt på det förut, när det är så löjligt enkelt!
Då är det lilla världsproblemet löst, och jag kan numera enkelt matcha outfiten med klockan.

 

999191_209629645868766_2122845468_n

Mina olika klockor, för olika tillfällen. Till fest, vardags, kul och somrig, färgglad accessoar, klassisk stilren… Klockan hjälper till att skärpa stilen.

 

Obs! Mobilversionen av bloggen och Tellclothes hemsida är uppdaterad, och programmet vill av någon anledning ramla in i ett knasigt läge ibland, vilket gör sidan alldeles mörk och svårläslig. Detta kommer givetvis att åtgärdas, men under tiden kan du klicka till rätt version genom att skrolla längst ner på sidan och trycka View full site.

VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: