web analytics

Blog

De höga klackarnas vila

04 juli 2013,   By ,   0 Comments
designa dina egna skor

Designa dina egna skor på Dessine-moi un soulier.

Sommar på landet, då får de höga klackarna vila. På sin höjd sätter jag på mig kilklackar när tillfället så kräver. Koblajor, upptrampade stigar, högt gräs, knotiga rötter och sandiga eller steniga stränder är underlag som inte lämpar sig för rangliga stilettos.
Men vill du passa på att fynda klackar så pågår det skorea för fullt just nu.
Spana in reafynden här nedan. Hitta försäljningsställen och fler modeller på DV.

fynda på skorean

Hittar du inte dina drömskor på rean kan du alltid designa dina egna, t.ex. på Dessine-moi un soulier som drivs av skofantasterna Alma och Juliett. ”I deras virtuella designstudio finns ett tiotal modeller att välja bland, allt från ballerina till pumps och ankelboots. I olika steg bestämmer du sedan form, material, färg och klack för att slutligen få en unikt skapad sko. Skorna tillverkas för hand i Frankrike och levereras hem till dig i en elegant förpackning efter fyra till sex veckor.”
Tipset och infot hittade jag på skofetischist.com, en rolig blogg av och för skogalningar.
Där pågår också en omröstning av världens vackraste klackar. Rösta senast den 10 juli. Klicka på bilden nedan så kommer du till länken direkt.thumb.php

Ballerinacloset och Milkandhoneyshoes är andra siter där du också kan designa dina egna skor.

Klackstift-byta.png_0_0_100_100_858_325_100

När klackarna blivit slitna kan du själv enkelt byta stift hos Heel-fix.

Mera tips!
M-magasin söker läsarmodeller för gör om mig-reportage. Vill du bli ny i håret, snyggt sminkad och uppklädd? Här är länken till M-magasin.

Till sist några sköna sommarklänningar, snygga att bära både höga klackar och platta skor till. Länk till DV med köpställen och fler klänningar finns här.

Ha det härligt!

finklänningar DV

De höga klackarna uppfanns av en kvinna som blev kysst på pannan.

Christopher Morley


VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: