web analytics

Blog

En mulen dag

30 juli 2013,   By ,   0 Comments

muletMulet väder, regnet hänger i luften. Äntligen! Då kan jag stanna inomhus, och det innebär också att jag kan blogga igen.

Efter en lång och alldeles underbar semester på landet har nu det korallröda nagellacket börjar flagna på tånaglarna. En gråsilvrig utväxt i hårbotten skriker efter att bli åtgärdad, och så smått börjar jag faktiskt att längta efter ett liv i stan igen. Jag börjar känna mig mätt och nöjd efter en lång, solig sommar, och det börjar bli dags att skärpa till sig igen, som jag gör i stan. En bild på en kostym från Day Birger & Mikkelsen får mig till och med att längta lite grann efter hög, krispig septemberluft, en mer dressad klädsel, gärna i svart, och höga klackar som klapprar hårt mot asfalten. Ljudet får mig att känna mig effektiv, jag är på språng mot nya mål, och äventyr.

day i dv

Day Birger & Mikkelsen visar höstnyheter i senaste DV.

hm höst

H&M’s höstkollektion får mig att börja längta efter svart igen… Läs mer hos DV genom att klicka på bilden.


VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: