web analytics

Blog

Färginjektioner

13 december 2019,   By ,   0 Comments

Feeling blue? Det är inget mot vad du kommer att göra 2020. ? Blått har nämligen utsetts till årets färg nästa år av Pantone. Färgföretaget kallar färgen för klassisk blå, men jag tycker mer att den liknar den koboltblå färg som får mig att minnas 90-talet, och särskilt då inredningsaccenterna. Minns du? Allt skulle plötsligt vara blått.

Näväl, gör dig alltså redo för att gå ett blått år till mötes…

Som av en händelse snubblade jag över denna koboltblå DKNY-dröm på rea på Zalando! Tips ifall du känner dig dragen till det blå.

DKNY klänning på rea, 897 kr

Färger Vår/Sommar 2020

Är du nyfiken på vilka färger som Pantone har utsett till modefärger Vår/Sommar 2020 så kommer färgerna här.

Och de klassiska basfärgerna;

Nu vet du vad du har att vänta dig i butikerna efter nyår. Hoppas några av nyanserna passar dig. Annars är det smartast att avvakta, det vet du.

Färgaccenter

Vill du pigga upp vinteroutfiten i väntan på vårens färger, så säger jag som jag brukar säga; addera färg med smashiga accenter! Det brukar vara lättare än att vräka på med färg uppifrån och ner. En röd mössa, ett par orange vantar, en vackert grön halsduk, ett par klatschigt lila kängor, örhängen i en pottpurri av färger, ett halsband som sticker ut från resten, en vacker sjal, klirrande armband i färg, en knallgul axelremsväska… Ett inslag av en glad färg gör under med en i övrigt nedtonad outfit. Det behövs egentligen väldigt lite för att det ska börja hända grejer, och vi gläder både oss själva och andra, så varför inte?

Bild lånad från vogue.com

Eller mixa ett glittrande plagg med ett nedtonat, vardagligt plagg, t.ex. en paljettkjol med en luddig, stickad tröja. Det ger ett litet lyft en helt vanlig tisdag, jag lovar. Hör du till de lite mer djärva rekommenderar jag verkligen ett ytterplagg i stark färg. Det ger ett energipåslag som heter duga, och du kan gå lugnt med resten.

Ha en fin helg! ✨❤


VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: