web analytics

Hej allihopa! 💖

Nu Àr ju faktiskt sommarn hÀr, och jag har precis dammat av min nygamla sommargarderob, lite sent ute. Hur har ni det med olika sÀsonger, skiftar ni garderober ocksÄ?

Jag blir sÄ glad varje Är nÀr jag Äterser mina gamla Àlsklingar. Det kÀnns dessutom som att shoppa i sin egen garderob. Och det kostar inte en krona, bara lite tid med bökandet fram och tillbaka. Men det Àr det vÀrt, för plötsligt har man en helt ny garderob! Jag kan verkligen rekommendera en sÄdan uppdelning. Bra för bÄde plÄnbok och miljö. Och för vÀlbefinnandet. Man fÄr upp ögonen för vad man faktiskt redan har. En hel del plagg lÄter jag hÀnga kvar mellan gÄngerna, för de funkar bÄde vinter som sommar.

Inte Bara KlÀder

Podden ”Inte Bara KlĂ€der” rullar pĂ„, och det andra avsnittet har kommit ut. Mottagandet har varit fantastiskt! 🙏🌾 SĂ„ fler avsnitt lĂ€r det bli. NĂ€sta gĂ€st blir en klĂ€dintresserad man, och det avsnittet slĂ€pps den 30 juni… ⭐

https://poddtoppen.se/podcast/1625094657/inte-bara-klader

Jag skriver inte hĂ€r sĂ„ ofta som ni sĂ€kert mĂ€rkt. Podden tar sin lilla tid. Hoppas att ni kĂ€ra 50+Modeföljare inte kĂ€nner er totalt övergivna. 🧡 Det lĂ€gger sig sĂ€kert med tiden nĂ€r jag börjat fĂ„ rutin pĂ„ det hela. Men Ă€nnu en tid framĂ„t kommer det att vara lite lĂ„ngt mellan nya inlĂ€gg, för först Ă€r det sommar och som alla andra kommer jag att ta lite ledigt, och jag hoppas att ni ocksĂ„ fĂ„r lite semester.

Svalkande linne

LinneklÀder brukar som bekant vara skönt att strosa runt i, i semestertider. Behöver du ett nytt linneplagg i sommar kommer hÀr nÄgra tips hÀmtade frÄn DV.

LinneklÀnning frÄn H&M.

Randig linneskjorta frÄn Kappahl

Randig linneskjorta frÄn Kappahl.

Shorts i linne frÄn & Other Stories.

Linnebyxor frÄn Rosemunde.

LinneklÀnning frÄn Ellos Collection.

Linneskjorta frÄn Gant.

Beige linnekjol frÄn & Other Stories.

LinneklÀnning med smala band frÄn H&M.

 

Oversize linnekavaj frÄn Carin Wester.

Snart Midsommar! 💼

Och snart Midsommarafton minsann!

HÀr kommer lite klÀnningsinspo till midsommarfesten, hÀmtat frÄn Metro Mode.

Detta bildspel krÀver JavaScript.

Andre Gn

Har ni sett Andre Gn’s spĂ€nstiga design? Jag upptĂ€ckte honom nyligen. Designern kommer frĂ„n Singapore och har sitt modehus i Paris.

HÀr kommer lite av hans ögonfÀgnad att njuta av. VarsÄgoda!

Andrew Gn, designern sjÀlv.

Modehusets webbsida hittar du pÄ www.andrewgn.com

 

Nu Ă„terstĂ„r bara att önska er en Glad Midsommar! 🌾💖🌾💖🌾

Varför firar vi Midsommar?

Glad Midsommar! 🌾 Foto hĂ€mtat frĂ„n Metro Mode som ocksĂ„ ger tips till festligheterna, https://metromode.se/noje/sa-fixar-du-midsommarfirandet-plaggen-lekarna-maten-och-drycken/

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: