web analytics

Nu behöver jag SOL! Jag antar att jag inte är ensam om det. Detta gråa väder kan vi nu. Så svårt att hålla energinivån uppe. Men det lovas sol snart, och medan jag skriver detta så ser det faktiskt lite, lite ljusare ut där ute.
Att titta på vårens vitaminpiller till färger gör mig lite piggare. Delar med mig bilderna från DV. Kanske du också behöver en vitamininjektion så här års.

neonfärger
godisrosa

Godisrosa, fuchsia, cerise, orange och rött hos Akris, Lanvin, Burberry Pursum, Versace

Mmm, den cerise/röda kappan från Burberry Pursum skulle jag då inte tacka nej till. Så läcker!
Mer om vårens mode finns att läsa på DV. Där kan du också följa modevisningarna i Milano som pågår JUST NU, 20-23 februari!

DV skriver;
”Här på damernas.se får du den angenäma möjligheten att se modevisningar från Milanos modevecka i samma sekund som modeeliten sitter och kikar på dem från ”front row”. Efter klicket kommer nämligen visningar som Alberta Ferretti, Emilio Pucci och Roberto Cavalli att livestreamas.”

50skylt

Boktips! The Best of Everything After 50 skriven av Barbara Hannah Grufferman, en amerikansk expert på hälsa och positivt åldrande. Jag har inte hunnit läsa den själv än, men kanske kunde det vara intressant. The Best of Everything After 50

Mer tips! På Huffingtonpost finns en video med listade ”50 Things Every Woman Should Know By The Time She’s 50”.

Å mina böner blev hörda! SOLEN tittar fram! Måste passa på att suga i mig de försiktiga strålarna nu innan jag fortsätter. Återkommer!

Ja, det gick ju snabbt. Ovanan att titta in i solljus fick det att snurra till i huvudet lite lätt. Ljuset gick rakt upp i hjärnan. Stackars svältfödda, skandinaviska, solsuktande hjärna. Men mer lär komma, förr eller senare. Vi får visst bara hålla ut lite till…

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: