web analytics

Blog

Jul 2020 och vårmode 2021

17 december 2020,   By ,   0 Comments

Efter ett tufft 2020 är vi många som ser fram emot nästa år. Vi modeintresserade ser säkerligen också fram emot vårmodet 2021. Längtan efter ljus och normalitet, men också nya looks, färger och silhuetter pumpar i blodomloppet. Den annorlunda livsstilen som vi haft under en lång tid nu har skapat nya behov av bekvämlighet och avspändhet, men också en längtan efter att få klä upp sig igen.

Här är 13 vårtrender att inspireras av 2021, enligt DV!

 • Skarpa axlar
 • Långa silhuetter
 • Öppen rygg
 • Glansigt
 • Sweatshirt 2.0
 • Cut outs
 • Färgkombinera mera
 • Djärva mönster
 • Lätt och luftigt
 • Bh-toppen
 • Minimalism
 • Knalliga färger
 • Nät

Men först… lite jul!

Julen närmar sig med stormsteg, men den här julen är ingenting sig likt. Många är vi som inte kommer att träffas som vi brukar, och allt det juliga kommer att te sig annorlunda i frånvaron av hela familjen eller stora släkten.

Bara det här med att klä sig till jul, hur ska vi göra i år?

Hur kommer du att göra? Kommer du att toffla runt i myskläder hela julen utan minsta plan på att piffa upp dig, eller kommer du att ”glänsa från topp till tå” som DV uttryckte det, med röda kläder, kanske en klänning och lite strass eller röda julkulor i örsnibbarna och lilla tomteluvan på? Spektrat med olika julstasser kommer säkerligen att vara stort och brett i år, och jag är inte så säker på att allt kommer att vara sådär tipptoppsnyggt om ni förstår vad jag menar. 🙄

Vi behöver ju lite grann en publik för att klä upp oss, för att vilja anstränga oss, eller hur? Min publik består i år av make och son. Att då komma i en fotsid röd sammetsklänning á la Fanny och Alexander känns väl lite överdrivet, även om jag gärna skulle vilja, för där i sådana svunna tider befinner sig mina tankar av någon anledning, den här julen… Men nej, så blir det inte.

I valet och kvalet…

Jag lär inte överge mina tjocka tröjor nu heller, och rött känns ju bra givetvis, så det får väl bli något rött och varmt, det känns rätt här på landet i vårt lilla sällskap. Men kanske tar jag fram min röda sommarklänning och bär den över ett par grå byxor… tillsammans med en röd tröja över, eller är det kanske bättre med en grå med ett bälte runt? Vi får se.

Säkert är det iallafall att jag kommer att pynta desto mer i huset, fastän jag inte är en stor vän av julen egentligen. Den magin försvann någonstans på vägen. Men här ute i det kompakta vintermörkret känns det lockande att gå in lite mer för julen. Så jag tänder väl ett litet ljus till. 😉

Med en önskan om en ovanlig men God Jul, fylld av glädje, god hälsa och frid, och ett varmt tack allihop för året som gått, tar jag nu ledigt för i år.

Ta hand om dig, och de dina! ❤️❤️❤️ Allt gott inför det nya året! ✨🎉✨ Vi ses 2021!


VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: