web analytics

Blog

Köpenhamn över helgen

26 mars 2013,   By ,   0 Comments

I fredags öppnades H&M’s nya konceptsatsning & Other stories sin butik i Stockholm. Jag har inte varit där än. Men i helgen besökte jag istället & Other stories butik i Köpenhamn, som öppnade portarna på Amagertorv 29, den 13 mars. Butiken är enorm, och i lördags var den var mycket välbesökt. Vi gick som i gåsmarch runt i den långsmala butiken och ibland blev det köbildning vid vissa varor. Det är inte riktigt min typ av plagg så jag tittade mest, men det fanns en del intressanta plagg och accessoarer, och jag kan tänka mig att H&M:s satsning kan bli framgångsrik. Konceptet känns nytt, fast lite rörigt kanske. (Läs mera om konceptet i mitt tidigare inlägg ”Nytt”.) Jag köpte bara lite småkrafs som hårsnoddar och spännen.

shop3

shop4

kasse 2

Besökte Glyptoteket också, satt i vinterträdgården, njöt av palmerna, de strilande solstrålarna och det mjuka porlandet från fontänen. Härligt för en vintertrött själ!

glyptoteket

Det finns många antika skulpturer att studera där, många med avancerade frisyrer …

antik frisyr 4antik frisyr 1

antik frisyr 2antik frisyr 3

Köpenhamn visade sig från sin allra bästa sida med strålande sol från klarblå himmel. Fortfarande är luften kall, men våren måste vara här alldeles, alldeles snart.

nyhavn

jag i Kbhvn mars -13

Jag i vårsolen efter en kopp kaffe på Café Norden

Obs! Du har väl sett att du kan vinna en gratis Färg & Stilanalys när du gillar Tellclothes på Facebook! Tryck på gillaknappen senast den 31 mars, så är du med i utlottningen.

Läs mer om tävlingen på inlägget Vinn en färg & stilanalys!


VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: