web analytics

I fredags öppnades H&M’s nya konceptsatsning & Other stories sin butik i Stockholm. Jag har inte varit där än. Men i helgen besökte jag istället & Other stories butik i Köpenhamn, som öppnade portarna på Amagertorv 29, den 13 mars. Butiken är enorm, och i lördags var den var mycket välbesökt. Vi gick som i gåsmarch runt i den långsmala butiken och ibland blev det köbildning vid vissa varor. Det är inte riktigt min typ av plagg så jag tittade mest, men det fanns en del intressanta plagg och accessoarer, och jag kan tänka mig att H&M:s satsning kan bli framgångsrik. Konceptet känns nytt, fast lite rörigt kanske. (Läs mera om konceptet i mitt tidigare inlägg ”Nytt”.) Jag köpte bara lite småkrafs som hårsnoddar och spännen.

shop3

shop4

kasse 2

Besökte Glyptoteket också, satt i vinterträdgården, njöt av palmerna, de strilande solstrålarna och det mjuka porlandet från fontänen. Härligt för en vintertrött själ!

glyptoteket

Det finns många antika skulpturer att studera där, många med avancerade frisyrer …

antik frisyr 4antik frisyr 1

antik frisyr 2antik frisyr 3

Köpenhamn visade sig från sin allra bästa sida med strålande sol från klarblå himmel. Fortfarande är luften kall, men våren måste vara här alldeles, alldeles snart.

nyhavn

jag i Kbhvn mars -13

Jag i vårsolen efter en kopp kaffe på Café Norden

Obs! Du har väl sett att du kan vinna en gratis Färg & Stilanalys när du gillar Tellclothes på Facebook! Tryck på gillaknappen senast den 31 mars, så är du med i utlottningen.

Läs mer om tävlingen på inlägget Vinn en färg & stilanalys!

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: