web analytics

Blog

London calling

16 november 2012,   By ,   0 Comments

Tips! Kommer du att befinna dig i London den närmaste framtiden så kan du spana in filmdukens ikonkläder på utställningen Hollywood Costume på Victoria & Albert Museum. Utställningen visas från 20 oktober till 27 januari 2013.

Blir du istället bara discosugen när du ser bilden med John Travolta som dansar till Bee Gees så kan du bege dig till Stockholm, Söder. Där kan du som 50+are dansa till discodängor från 70-talet på torsdagskvällar. Jag har inte varit där ännu, men känner mig lite lockad iallafall… Bra motion är det ju, och den musiken glömmer man ju aldrig. Läs mer på Glorias. Obs! Du måste visa leg i dörren som visar att du har fyllt 50! Vi kanske ses där!

John Travolta’s tredelade vita kostym i Saturday night fever

Mer bilder från utställningen i London…

Kate Winslet i kritstrecksrandig dräkt i Titanic

Johnny Depp som Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean. Det syns tydligt att Keith Richards inspirerat till Jack Sparrows kostymer, eller hur?

Cate Blanchett som Elizabeth i Elizabeth; The golden age

Audrey Hepburns berömda Givenchy-klänning från Frukost på Tiffany’s.

Läs mer på  Victoria & Albert Museum’s websida, där det också finns en liten film om utställningen att se. Tidningen Elle har också skrivit om utställningen.

Dorothy’s röda skor i Trollkarlen från Oz

Förutom en rad intressanta utställningar om mode så visar också samma museum en utställning om David Bowie med hans scenkläder bl.a. från den 23 mars till den 28 juli.

David Bowie i randig bodysuit av Kansai Yamamoto, från Aladdin sane turnén

zp8497586rq

VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: