web analytics
Joy Hirsch

Joy Hirsch och Prins Daniel. Foto hd.se

Nobelfesten har gått av stapeln, det har väl knappast undgått någon. Och som vanligt kommer alla vackra klänningar i centrum.
Den överlägset vackraste och elegantaste klänningen tycker jag och säkert de allra flesta, bar Joy Hirsch, maka till Medicinpristagaren James E Rothman, och själv professor i psykiatri och neurobiologi på Yale School of Medicine. Att se henne kliva ner för trappan i den tjusiga kreationen förde tankarna till Audrey Hepburns chica elegans. Urläckert! Med ena axeln bar och spännande halvhandskar var det både sexigt, modernt och elegant på en gång. Snyggt matchad med den guldiga, men kanske något för stora kuvertväskan.

Den spännande svarta klänningen som programledaren Jessica Gedin bar gjorde henne drottninglik med lite inslag av Morticia Adams, och det passade henne alldeles utmärkt.

jessica gedin

Jessica Gedin i tjusig, intressant och ovanlig blåsa. Foto hd.se

Andra klänningar vi minns, hittar du i bildspelet här nedan. Foton från hd.se, dn.se, svenskdam.se.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Har du själv en dundergala på gång och undrar vad du ska ha på dig, så kan jag tipsa om en website med massor av olika klänningsmodeller, www.jjshouse.com. Antingen får du idéer för att låta sy upp en klänning, eller också köper du en därifrån. Priserna är låga och det är en fördel såklart, inte minst för att det är klokt att inte lägga alltför mycket pengar på ett plagg som du med all sannolikhet bara kommer att bära ett fåtal gånger i livet.

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: