web analytics

Blog

Nu är det tid för den mogna kvinnan

04 mars 2014,   By ,   0 Comments
800x532xjessica-lange-marc-jacobs1.jpg.pagespeed.ic.lVdEWzI2Ym

David Sims porträtt av Jessica Lange för Marc Jacobs’ nya skönhetskampanj.
Se flera fina foton på thefashionography.com

Jippey, mogna kvinnor syns mer och mer!
Nu väljer Marc Jacobs 64-åriga Jessica Lange till sitt nya ansikte för en skönhetskampanj som märket drar igång. NARS väljer 68-åriga Charlotte Rampling som sitt nya ansikte för sitt 20-årsjubileum. Och redan i höstas använde sig Marc Jacobs av 70-åriga Catherine Deneuve i reklamkampanjen för sin avskedskollektion för Louis Vuitton. Snygga, starka, häftiga kvinnor, gudinnor. Underbart!
Den mogna kvinnan kliver in allt oftare på modearenan, en kvinna med avundsvärd integritet, och med den där speciella skönheten som erfarenhet ger, som inte går att köpa för pengar.

Charlotte Rampling för Nars

Charlotte Rampling, är kosmetikmärket NARS’ nya ansikte. Läs mer hos ELLE.

Catherine-Deneuve-pour-Louis-Vuitton_portrait_w674

Catherine Deneuve gör reklam för lyxmärket Louis Vuitton. Läs mer om Marc Jacobs sista kollektion för LV här.

På Huffingtonpost finns en intressant video”Youth-Obsessed Fashion Brands Are Embracing The Beauty Of Aging” om det nya, glädjande fenomenet med att mogna kvinnor äntligen tar plats i media. Klicka här för att komma till videon.
Barbara Hannah Grufferman, bloggerskan och författarinnan till ”The Best of Everything After 50”, säger i videon bl.a. att ”De flesta av oss mogna kvinnor strävar efter att se bra ut, inte efter att se yngre ut!” Och det är där vi bör lägga vårt fokus.

marc-jacobs-jessica-lange-

Marc Jacobs & Jessica Lange för LOVE Magazine 10 Fall/Winter 2013/2014.

pursuitist.com jessica-lange-new-face-marc-jacobs-beauty

En härlig bild på en härlig kvinna! Jessica Lang, Marc Jacobs’ nya ansikte.

Till sist en liten klänningskavalkad med mina Red Carpet-favoriter, och förhoppningsvis också dina, från årets Oscarsgala, nu i måndags natt. Jag har roat mig med att sätta betyg från 1-5, och att också kommentera outfiterna. Kommentera gärna du med, i kommentarfältet nedan!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 


VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: