web analytics
800x532xjessica-lange-marc-jacobs1.jpg.pagespeed.ic.lVdEWzI2Ym

David Sims porträtt av Jessica Lange för Marc Jacobs’ nya skönhetskampanj.
Se flera fina foton på thefashionography.com

Jippey, mogna kvinnor syns mer och mer!
Nu väljer Marc Jacobs 64-åriga Jessica Lange till sitt nya ansikte för en skönhetskampanj som märket drar igång. NARS väljer 68-åriga Charlotte Rampling som sitt nya ansikte för sitt 20-årsjubileum. Och redan i höstas använde sig Marc Jacobs av 70-åriga Catherine Deneuve i reklamkampanjen för sin avskedskollektion för Louis Vuitton. Snygga, starka, häftiga kvinnor, gudinnor. Underbart!
Den mogna kvinnan kliver in allt oftare på modearenan, en kvinna med avundsvärd integritet, och med den där speciella skönheten som erfarenhet ger, som inte går att köpa för pengar.

Charlotte Rampling för Nars

Charlotte Rampling, är kosmetikmärket NARS’ nya ansikte. Läs mer hos ELLE.

Catherine-Deneuve-pour-Louis-Vuitton_portrait_w674

Catherine Deneuve gör reklam för lyxmärket Louis Vuitton. Läs mer om Marc Jacobs sista kollektion för LV här.

På Huffingtonpost finns en intressant video”Youth-Obsessed Fashion Brands Are Embracing The Beauty Of Aging” om det nya, glädjande fenomenet med att mogna kvinnor äntligen tar plats i media. Klicka här för att komma till videon.
Barbara Hannah Grufferman, bloggerskan och författarinnan till ”The Best of Everything After 50”, säger i videon bl.a. att ”De flesta av oss mogna kvinnor strävar efter att se bra ut, inte efter att se yngre ut!” Och det är där vi bör lägga vårt fokus.

marc-jacobs-jessica-lange-

Marc Jacobs & Jessica Lange för LOVE Magazine 10 Fall/Winter 2013/2014.

pursuitist.com jessica-lange-new-face-marc-jacobs-beauty

En härlig bild på en härlig kvinna! Jessica Lang, Marc Jacobs’ nya ansikte.

Till sist en liten klänningskavalkad med mina Red Carpet-favoriter, och förhoppningsvis också dina, från årets Oscarsgala, nu i måndags natt. Jag har roat mig med att sätta betyg från 1-5, och att också kommentera outfiterna. Kommentera gärna du med, i kommentarfältet nedan!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: