web analytics

färgsolfjäder1

I det här gråa och trista novembermörkret gäller det att boosta med färg. Det hjälper att addera om än bara så lite färg. Mina intensivt orange skinnhandskar från Åhléns hjälper faktiskt en bit. Jag blir glad varje gång jag tittar på dom. Kanske andra också? Och det är himla fiffigt att ha färgglada handskar måste jag säga. När man tappar eller glömmer dom så är det alltid en eller en annan trevlig människa som uppmärksammar vad som sker och ser till att man får tillbaka dom. Det hände senast igår då mina kvarglömda orange handskar på en tillställning lyckades engagera flera stycken hjälpsamma och trevliga kvinnor, när jag kom tillbaka för att hämta handskarna. En av kvinnorna kommenterade t.o.m. med ett brett leende, hur fina och härligt orange dom var! Se där vad lite färg kan sprida glädje!

Orange handskar från Åhléns

Iphonehandskar och öronpluggar i cerise från Echodesign

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tänk om det inte fanns färg… Novembergrått överallt. Alltid. Vad sägs om det? Njae, ingen höjdare, eller hur? Så glöm inte att använda färg, och gärna så glada och starka färger som du bara pallar med. Det piggar garanterat upp! För färger påverkar oss, ingen tvekan om saken. Färg är lika med energi, och det kan väl behövas så här års? En sjal i en härlig färg, ett par handskar, en mössa, en väska. Det finns t.ex. iphonevantar i färg, stickade med en speciell metalltråd för fingertopparna, som funkar på pekskärmen. Kommer från något som heter Echodesign och ska finnas att köpa på bland annat Åhléns och NK.

Eller låt dig bara inspireras på nytt av höstens mustiga trendfärger…

dv 1

Höstens färger presenterade i DV. Från Haider Ackermann, Alberta Ferretti, Stella McCartney, Lanvin Sportmax, Haider Ackermann, Michael Kors, Gucci

Eller blicka framåt! Här ett prov på vårens färger enligt Pantone.

En färgstark fortsättning på det här året önskar jag dig!

Bättre är väl att tända en massa ljus istället för att förbanna mörkret. Eller hur?

zp8497586rq

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: