web analytics

Ung tjej med magen bar

Skådespelerskan Julia Ceasar, ärketanten i svensk film

Välkommen till 50+Mode!

Genom mitt arbete som personal shopper, garderobsplanerare och färg & stilrådgivare har jag träffat många människor genom åren, och en stor del av mina kunder är kvinnor 40-50+. Den absolut vanligaste frågan som kvinnorna ställer är ”Hur ska jag klä mig nu? Jag vill varken klä mig som en ung tjej eller som en tant.” Befinner man sig mitt i livet kan sådana undringar verkligen bli centrala för ett tag, innan man hittar rätt. Förebilder för mogna kvinnor flockas inte runt omkring oss precis, och butikerna vänder sig oftast till en yngre kundkrets. Så det är inte helt lätt att hitta rätt. Men det finns knep. Och sådana kommer jag glatt dela med mig av i den här bloggen.

50+Mode kommer att handla om hur det är att leva med mode efter 50, om hur vi kan åldras med stil. Jag tar upp ämnen som jag kommer i kontakt med genom mina kunder, eller som jag själv funderar över, en 50+ kvinna med ett numera ganska nedtonat modeintresse, som alltmer övergått till en vurm för det långsiktiga. Bloggen är också tänkt att kunna fungera som inspiration för mina kunder, för fortsatt utforskande och utvecklande av den egna stilen, ett sätt att underhålla det man lärt sig och kommit fram till. Stiltips och garderobstips, tankar kring skor och accessoarer kommer att varvas med reflektioner över det här med stilförebilder, om det finns det några för oss och kan vi lära oss något av dom, om rynkor, grått hår, och vår kärlek till svart…

Den här bloggen kommer till världen i september och som av en händelse så inser jag att om vi skulle indela livet i månader så befinner vi 50+are väl oss någonstans i september i livet. Vilken perfekt start!

En skön september önskar jag dig!

zp8497586rq

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: