web analytics

Nu börjar det dra ihop sig till årets stora REA, så gör dig redo! Klokast är att du innan du ger dig ut i reahysterin frågar dig om det är något som fattas i din garderob. Gör gärna upp en lista. Smarta köp är;

  • Plagg i tidlösa snitt och hög kvalitet som den lilla svarta, kostym, pennkjol, jeans, dunjacka, skinnplagg, tröjor i fina ullkvaliteter som t.ex. cashmere.
  • Väskor, och allra helst då dyra märkesväskor
  • Skor och stövlar
  • Underkläder
  • Accessoarer i hög kvalitet som snygga skinnhandskar, bälten, smycken, sjalar, en klassisk klocka

Håll huvudet kallt och kompromissa aldrig! Plagget ska, precis som vid all annan shopping, vara i;

Fyndar gör du bara om du använder det du köpt, annars räknas det som dåligt köp. Köp bara sådant som du även skulle vilja köpa till fullpris, om du hade råd. Plaggen blir inte snyggare för att de är billiga. Köper du bara för att det är billigt så blir det dyrt i längden. Att tänka ”Jo, men jag kan använda det EN gång iallafall!” kommer bara resultera i att det blir ett plagg som kommer hänga längst in i garderoben, för evigt.

Fyndar bäst gör du i de exklusiva butikerna. Gå gärna i två omgångar; häng på låset första dagen när butiken slår upp dörrarna då det brukar vara 30 % och slå till på det som är allra viktigast, och sedan kan du gå tillbaka när de sänkt priserna med 50-70% i slutet av rean och fynda det som du törs vänta med. Undvik lördagar och löningshelger. Bär bekväma skor och plagg som går lätt att ta på och av i provrummet.

Undvik den gångna säsongens största trender, de kommer garanterat att kännas daterade inom kort.

Fråga dig slutligen om du verkligen kommer att använda plagget, skon eller vad det nu är du står och håller i. Bara om du är alldeles säker ska du slå till.

Lycka till!

zp8497586rq

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: