web analytics
snöuggla i djurparken i Hof

Snöugglan i djurparken i tyska Hof har redan bytt till vinterskrud. Foto lånat från hamariweb.com

Nu ligger vi i startgroparna för vintern. Snart kommer den första snön att falla, och temperaturerna kommer att parkera sig under nollstrecket för ett tag framåt. Då är det bra att vara redo. Ett klassiskt och hett tips är att värma sig med stickat i vinter.
Själv är jag sugen på något värmande plagg från Heart of Lovikka. De designar och tillverkar vackra stickade plagg i tidlös stil. Kolla in! I år blev de t.o.m. nominerad till Årets Modeföretag av Moderådet. Just nu pågår en tävling på Heart of Lovikkas facebooksida!

Heart of Lovikka, Poncho-Majvor-e1375351132866

Poncho Majvor från Heart of Lovikka.

HoL, Dress-Astrid-e1375351190202

Klänningen Astrid från Heart of Lovikka.

 

mobilversionenNYHET!

Mobilversionen på Tellclothes nu är uppdaterad, ny och fräsch. Lätt att överblicka, och mycket lättare att hitta rätt i. Välkommen till nya versionen med din smartphone!

Tips! Bäst blir mobilversionen om du trycker på ”view full site” längst ner på öppningssidan. Då blir t.ex. 50+Modebloggen listad på bästa sätt.

 

 

 

 

 

Maria Schottenius 2LÄSTIPS! Läs Maria Schottenius tankvärda krönika i dagens DN om att stå högst upp på livets kulle, eller sakta men säkert vara på väg neråt. ”Jag undviker trista typer och trista situationer så långt det går. Plötsligt en dag har förhandlandet om de stora livsvalen upphört. De är gjorda. Det är slut på velandet och inbillningen att alla vägar är öppna.”

Klicka här så kommer du till artikeln i DN.

 

 

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: