web analytics
rosa dr martens

Vårnytt! Rosa kängor från Dr. Martens, peep-toe pumps från La Redoute i årets färg, puderrosa mockasiner från Vagabond

324382649-508a853f-3f17-425d-bd42-c5d8f0858a697

Vårsolen skiner, snön börjar smälta, gatorna torkar så sakteliga upp och det knastrar härligt av gruskorn under skosulorna. Det börjar bli dags för inköp av nya vårskor!
Har du stenkoll på din skosamling, vad du har för skor, och vilka som passar till vad, och till vilka olika tillfällen? Eller behöver du, som många av mina kunder gör, tips och struktur för hur du kan bygga en fungerande och heltäckande skogarderob?
Mitt tips är att bygga skogarderoben långsamt och metodiskt, och att prova det du redan har för att se om skorna fortfarande passar. För de allra flesta av oss ökar nämligen fötternas storlek med tiden, då vi succesivt trampar ner fotvalven. Vi måste kanske uppdatera skobeståndet när skor som vi räknat med plötsligt börjar klämma och skava som de aldrig gjort förut.
Naturligtvis finns det ingen uppsättning av skor som passar precis alla, då behoven är skiftande. Men det finns en viss struktur i hur vi kan tänka för att skräddarsy just vår egen perfekta skogarderob, och det tänkte jag bjuda på här.
Först ut är den minimala basen!

Skogarderoben, den minimala basen

 

Köp alltid bra skor, det syns i hela kroppen.

Katja of Sweden

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: