web analytics

Blog

Skogarderoben, del 2, kompletteringen

21 mars 2013,   By ,   0 Comments
thonet600-1294786190298

”Thonet shoes” av argentinske designern Pablo Reinoso, en hyllning till Thonets berömda stolar från 1850-talet. Säkerligen helt omöjliga att gå i, men inspirerande att titta på.

En kvinna kan aldrig får för många skor, eller hur är det? Sant är iallafall att för att täcka in alla olika tillfällen som livet bjuder så är det inte någon nackdel att ha en stor skogarderob, och för en del skoälskare är kvoten liksom aldrig fylld, men många klarar sig lika bra med betydligt färre. Det viktiga är att ha en komplett bas, som kompletteras med skor som täcker in dina mer individuella behov, vare sig du nu är friluftsmänniska, damig, bohemisk, eller rockig.

chain-shoes-1_50830069

Andra inspirerande och galna skor, designade av två svenska design-studenter, Tove Jansson & Per Emanuelsson. Skorna vann första pris på “Shoemania” design-tävlingen i augusti 2009.

5c0025a5475c63421c5d6e9f0b55dd8d

Eller vad sägs om dessa?

f51d05c4d15cf6bbed406de2a3eeae14_h

…eller är du kanske ute ett par skoletter med döskalleklackar?

Med dessa förhoppningsvis inspirerande och fantasieggande bilder kan du nu kasta dig över uppföljningen till Skogarderoben del 1, där du väljer ditt personliga skokomplement till den minimala basen, för en skräddarsydd skogarderob som passar din personlighet, din stil och hur du lever.

SKOGARD 2 PDF

Glöm inte att vårda dina skor så håller de längre!
mamut.net kan du få tips om hur.

 
Sist ett känt citat av Madonna, om skor från det legendariska skomärket Manolo Blahnik.

(Manolos are) as good as sex and they last longer.

 

manolo-blahnik-cuttabolo-sandals-3


VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: