web analytics

Blog

Sommarrean i slutspurten

14 augusti 2013,   By ,   0 Comments

tappa huvudet

Nu när det är rea på rean överallt, gäller det inte tappa huvudet.

Mitt tips är att köpa dyrt för att det ska bli ett billigt kap, dvs. handla bara i kvalitetsbutiker. Det gör dig lyckligast, för då blir fyndet som störst. Att slå till på en sladdrig trikåtopp på exempelvis H&M för 79:- istället för 149:- ger ingen större vinst. Men att få något kvalitetsplagg nedsatt med upp till 70% det gör skillnad!

Så shoppa loss i de exklusiva butikerna och välj sådant som du bara skulle ha köpt till ordinarie pris, om du hade haft råd. Satsa på plagg i tidlösa snitt och hög kvalitet som den lilla svarta eller annan klänning, kostym, pennkjol, jeans eller andra byxor, och tröjor, väskor, accessoarer, skor och underkläder i fina kvaliteter.

 

Läs mer tips för reashopping i blogginlägget Reatips.

God jaktlycka önskar jag dig! Eller också sparar du istället slantarna till höstinköpen, som ligger och puttrar i startgroparna.


VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: