web analytics

Blog

Svenskt höstmode, och bye bye frissigt hår

22 augusti 2014,   By ,   0 Comments
ALTEWAISAOME

ALTEWAISAOME AW2014

Vädret har svängt om, och nu sveper kyligare vindar in. Det börjar bli dags att tänka på hösten, och vad vi ska ha på oss.
Inspirerande bilder från Mercedes-Benz Fashion Week i Stockholm inför hösten är hämtade från DV. Där finns det mer att läsa, för den som är  intresserad.

Höjdpunkter från höstmodet från Paris, London, NY, Milano kan du se här.
Färgerna som gäller i höst är vinrött, lila, plommon, fuchsia, smaragdgrönt, marinblått, guld, orange, och djuprött. Se mer i länk.

Detta bildspel kräver JavaScript.

H&M’s höstmode går inte heller av för hackor.
Så här såg det ut i Paris under modeveckan i februari. Så snyggt, så snyggt.
Bilderna är hämtade från DV.

Detta bildspel kräver JavaScript.

När man har lockigt hår är det viktigt man tar hand om det

Hårakuten finns! Förhoppningsvis.
”Ditt lockiga hår kan bli snyggaste frisyren någonsin om du gör rätt!” lovar lockigthår.nu.

Hör du till procenten kvinnor som, precis som jag, tampas med frissigt, spretigt och torrt hår? Nu har jag hittat hjälpen! Kanske. Har inte provat än, men jag hittade den här websidan när jag ville veta mer om den gamla metoden öl i håret som jag minns från 70-talet.
Lockigthår.nu skriver så här:
”Går du upp ur sängen varje dag och ställer dig framför spegeln, drar en djup suck och önskar att du föddes med någon annan persons hår? Lägger du ner timmar på att platta håret, fixa dig och pröva alla möjliga produkter för att i slutändan få till ett halvdant resultat? Har du prövat massvis med olika frisyrer?
Du är inte ensam! Faktum är att cirka 34% utav kvinnor har vågigt hår, och hela 11% hamnar i kategorin där man anses ha ett lockigt hår.”
Sidan ger tips på hemmakurer, råd om balsam och schampo (som dessutom rekommenderas att man fimpar helt!), olika metoder, knep och annat.
Det finns hopp!

Ha en skön helg!


VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: