web analytics
trinnysusannah

Susannah Constantine & Trinny Woodall

En ny säsong  av ”Trinny & Susannah stylar om Sverige” har dragit igång i 7:an, på onsdagar kl. 21. De brittiska stilpoliserna är ett färgsprakande par, och programmen väldigt underhållande med en lång radda fascinerande askungeförvandlingar, även om jag har mina åsikter om klädval och färger, och bristen på personliga lösningar ibland. Det jag dock uppskattar mest med programmen, och som jag tycker Trinny och Susannah är helt fenomenala på, är förmågan de har att snabbt nå in till kärnan, att komma åt smärtpunkterna som ligger bakom personernas klädval, eller snarare undvikande av val.

Att vi som tittare får inblick i hur det bara blivit som det har blivit, varför personerna inte tycker sig vara värda ett yttre att vara nöjd med. Att stilduon lyfter fram och synliggör orsakerna och därefter ger inspirerande alternativ till deras gamla jag, är fint att se. Att få se hur de gjuter mod och väcker liv i personernas insomnade lust att göra sig fina, och hur de boostar deras självförtroende så att de vågar visa upp sig, är ren och skär välgärning, alldeles rörande att se. Den aspekten hade kunnat drunkna i den storsatsande tv-produktionen, men gör det lyckligtvis inte. Fast jag kan inte låta bli att fundera, vad händer sen? Det är ingen match att med proffshjälp göra någon fin i festkläder och festmake-up, men hur går det sen med personerna, hur går det för dem i vardagen? Risken är stor att de nystajlade, som just ruskats om i sina grundvalar, faller tillbaka i sina gamla spår och tänker att de inte klarar av att hålla den här nivån själva. Och vad händer då med självförtroendet? Jag hoppas, men tvivlar på, att de får hjälp att fortsätta på egen hand.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar i rutan här nedan.

Ha en skön helg! Kanske kan du plocka fram och använda plagg som legat gömda längst in i garderoben. För omväxlings skull! Det börjar förresten dra ihop sig till säsongens garderobsrensning så vi står redo inför en ny höst & vinter. Mer om det kommer snart!

Obs! För närvarande är det tyvärr tekniska problem med följ-funktionen. Har du fyllt i att du vill prenumerera men inte fått några e-mail med de senaste inläggen, så kommer du att kunna fylla i på nytt när funktionen är igång igen. Jag beklagar detta krångel, och hoppas att problemet blir löst alldeles snart. Jag berättar när funktionen är igång igen!

zp8497586rq

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: