web analytics
från style.com

Christian Siriano Resort 2014

Du har hittat din stil, men den känns lite trött? Och kanske särskilt så här års, då längtan att slänga av sig sin dammiga vinterlook och byta till sprudlande vårkläder växer sig starkare, för varje mulen dag som går. Då kanske det är dags att uppdatera stilen! Det är oftast lättare än man tror. Du behöver inte gå all in, och ta i från tårna, som damerna på bilden här bredvid. Med små medel kommer man oftast väldigt långt.

Här kommer några tips!

 

 

 

 

 

struktur2Om din stil är minimalisitisk;

Lek med olika ytor, och skapa djup och spänning genom att välja ett, eller ett par plagg, med struktur i tyget. Eller gör ett statement med ETT enda rejält smycke.

 

tumblr_m3aqltAlw11qjofotOm din stil är klassisk/damig;

Addera färg, och gärna stark sådan på accessoar, eller på ett helt plagg. Den som vågar väljer neonfärg, t.ex. ett häftigt smycke som poppar i en annars klanderfri outfit.

 

 

 

 

 

 

blazer

Blazer från Ralph Lauren

Om din stil är bohemisk;

Mixa dina lediga plagg med ett dressat plagg, för att få lite form på den bohemiska outfiten. Det är lätt att en bohemisk stil flyter ut, och blir lite luddig i kanten. Bär t.ex. en figursydd kavaj tillsammans med lös och ledig hellång klänning, och slokhatt.

 

 

 

 

 

RED Valentino Low Kitten Heel d'Orsay Bow

RED Valentino Low Kitten Heel d’Orsay Bow

Om din stil är preppy;

Lägg till något oväntat som definitivt inte är preppy, t.ex. kaxiga boots, eller väldigt kvinnliga skor, kanske med en rosett på. Krocken skapar liv.

 

 

 

 

plexiglasarmbandOm din stil är vintage;

Bryt av tidsepoken med något modernt och edgy, t.ex. ett armband av färgstarkt plexiglas till 40-talsklänningen.

 

 

 

Genom att ställa kontraster mot varann, skapar vi intressanta krockar som piggar upp och ger djup i outfiten.
Lycka till!

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: