web analytics

Blog

Vårtrender 2014

05 februari 2014,   By ,   0 Comments
swish on in chiffon nymag

Nu sveper drömmarna om våren in.
Foto hämtat från New York Magazine, där det också finns mer att läsa om vårens trender.

pantone vår 2014

Vårens färgpalett 2014, enligt Pantone. Lätt, ljust, luftigt och glatt.

Även om vi 50+are oftast inte följer trender lika slaviskt som våra yngre systrar, så kanske du precis som jag, tycker att det är spännande att se vad som är på ingång. Man kan låta sig inspireras och ta till sig något enstaka, som tillför ny och fräsch energi i garderoben.
En start kan vara att göra en vårrensning i garderoben* och då kanske upptäcka att du redan har en del nyckelplagg där, som praktiskt nog bara är att ta fram och bära i nya, spännande kombinationer. Har du t.ex. något som en fluffig ljus päls, sportiga plagg eller rosa från förra hösten så är det sådant som, enligt trenderna, funkar alldeles utmärkt nu i vår också.

Våren 2014 är en kaskad av fransar, glammig sport, ena axeln bar, klassiska vita skjortan, rosa färgen + andra pasteller, blommigt, djärva/artistiska mönster, och skimrande metaller. Låt dig inspireras i bildspelet här nedan.
Enjoy!

* Tips! Ta hjälp av mina inlägg om garderobsrensning och planering, steg för steg. Dags för säsongens garderobsrensning! eller Garderobsplanering, steg för steg.

Detta bildspel kräver JavaScript.

     1a

Glad NYHET! 50+Mode är nu rankad till 1:a platsmodebloggar.me! (en del av blogglista.se)
Tack alla ni som läser och följer min blogg!


VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: