web analytics
swish on in chiffon nymag

Nu sveper drömmarna om våren in.
Foto hämtat från New York Magazine, där det också finns mer att läsa om vårens trender.

pantone vår 2014

Vårens färgpalett 2014, enligt Pantone. Lätt, ljust, luftigt och glatt.

Även om vi 50+are oftast inte följer trender lika slaviskt som våra yngre systrar, så kanske du precis som jag, tycker att det är spännande att se vad som är på ingång. Man kan låta sig inspireras och ta till sig något enstaka, som tillför ny och fräsch energi i garderoben.
En start kan vara att göra en vårrensning i garderoben* och då kanske upptäcka att du redan har en del nyckelplagg där, som praktiskt nog bara är att ta fram och bära i nya, spännande kombinationer. Har du t.ex. något som en fluffig ljus päls, sportiga plagg eller rosa från förra hösten så är det sådant som, enligt trenderna, funkar alldeles utmärkt nu i vår också.

Våren 2014 är en kaskad av fransar, glammig sport, ena axeln bar, klassiska vita skjortan, rosa färgen + andra pasteller, blommigt, djärva/artistiska mönster, och skimrande metaller. Låt dig inspireras i bildspelet här nedan.
Enjoy!

* Tips! Ta hjälp av mina inlägg om garderobsrensning och planering, steg för steg. Dags för säsongens garderobsrensning! eller Garderobsplanering, steg för steg.

Detta bildspel kräver JavaScript.

     1a

Glad NYHET! 50+Mode är nu rankad till 1:a platsmodebloggar.me! (en del av blogglista.se)
Tack alla ni som läser och följer min blogg!

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: