web analytics

Blog

Vinn en färg & stilanalys!

28 februari 2013,   By ,   0 Comments
dior-färg-13

Vårfärger på Raf Simons visning för Christian Dior

Nu är den efterlängtade våren äntligen i antågande! Det är dags att börja planera för vårgarderoben med alla härliga nya vårfärger.
Men vet du vilka färger som är ”dina”?
Gör det enkelt för dig och var med och tävla om en fri Färg & Stilanalys hos Tellclothes! (värde 1.200:-) Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att gilla Tellclothes på Facebook innan 31 mars. (Klicka på länken här innan, eller på Facebook-loggan ute i kanten här till höger lite längre ner för att komma till Tellclothes på Fb.)

Den lycklige vinnaren meddelas vinsten under vecka 14. Färg & stilanalysen kan genomföras under hela den här våren, senast den 31 maj.

(Du som redan gillar Tellclothes deltar självklart automatiskt i utlottningen, utan att behöva göra någonting!)

Snart, snart är våren här!

 


VÄLKOMMEN TILL 50+MODE!

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och att bli sin egen stylist.
50+Mode är en blogg för alla nyfikna, men vänder sig främst till kvinnliga 50+are som är intresserade av mode. Stiltips och garderobstips varvas med reflektioner över sådant som vi som har varit med ett tag, ställs inför. Finns det några stilförebilder för oss? Kan vi lära oss något av dom? Hur ska vi förhålla oss till rynkor? Till grått hår? Hur klär man sig för att uthärda klimakteriets vallningar, och den åldrade kroppens förändringar? Hur handskas man med färger när man blir allt blekare? Och hur hanterar man sin eviga kärlek till svart…?

 

Marie Tostar-Lindner, personlig stylist, 50+bloggare

PRENUMERERA

Ja tack! Jag vill gärna prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

TRANSLATION – Yes please!
POPULÄRA INLÄGG & SIDOR
KATEGORIER
TIDIGARE INLÄGG
Följ 50+Mode på Instagram
Följ Tellclothes på Instagram
LinkedIn-profil
FÖLJ 50+MODE:
Follow on Bloglovin
Blogglista.se
%d bloggare gillar detta: