web analytics
vv

Klicka på loggan eller länken här nedan, så kommer du direkt till Vivecas Vänner på facebook! www.facebook.com/vivecas.vanner

I ett tidigare inlägg om rynkor skrev jag att man borde starta en facebookgrupp som motgift till åldersfixeringen i media och samhälle. Sagt och gjort, nu är facebooksidan Vivecas Vänner verklighet! Alldeles precis i dagarna har jag låtit lansera ett öppet forum för kvinnor som bejakar sina rynkor, ett klotterplank för alla som vill se, och vara med och skapa ett starkt motgift till åldersfixeringen i media och samhälle. Ett spännande och stärkande forum för härliga, levande, mogna och livserfarna kvinnor, där den som vill (och det hoppas jag blir många!) kan bidra med bilder, kommentarer, tips på föredrag, evenemang, kloka ord och annat som kan stärka oss som har varit med ett tag. Vi som borde räknas som riktigt ”tunga” och viktiga, vi som oftast dessutom är de mest köpstarka, istället för att som nu skyfflas lite åt sidan och göras osynliga i samhället. Och jag tror att ju mer samhället vänjer sig vid att vi mogna kvinnor tar plats och syns, att det i rynkorna ryms både starka karaktärer och ovärderliga erfarenheter, desto större inflytande kommer vi att få. Det är dags för det nu, tycker jag! Till exempel kan tankesätt som Diane von Fürstenbergs hjälpa när åldersnojan knackar på. ”Åldrandet är livet. Göm det inte – lev det!” Eller som Viveca Lindfors, vår strålande musa sa. ”Jag tänker inte över vem jag är, jag bara LEVER!

Hjärtligt välkommen till Vivecas Vänner!

P.S. Sprid gärna nyheten!

vvporträtt

Fantastiska, levnadsglada Viveca Lindfors ännu en gång på bloggen 50+Mode. Nu som symbol för kvinnan i full blom på facebooksidan Vivecas Vänner. Läs det tidigare blogginlägget om rynkor och Viveca här.

Categories:

Comments are closed

%d bloggare gillar detta: