web analytics

garderob blogg variantVarje dag börjar i garderoben då du ska välja kläder. Kanske är det för dig, som för många andra, ett stressmoment då du bara rafsar ihop något på måfå utan större inspiration eller tanke bakom.

Tänk dig istället att det kan kännas lätt och konstruktivt att klä sig, att det till och med kan vara roligt! Varje dag. Genom att göra en grundlig rensning i garderoben och sedan komplettera med det som behövs utifrån dig och dina behov, får du en överskådlig, genomtänkt och komplett garderob som speglar din livsstil och din personlighet.

Du investerar i kunskap och kloka råd istället för dyra felköp. Du får lära dig knepen som ger din garderob struktur, så att den går att kombinera kors och tvärs. Det sparar dig både tid och energi varje gång du ska klä dig. Minst en gång om dagen.

Du får kunskap om vilka plaggmodeller som gör din kroppsform rättvisa, vilka färger som harmonierar med dina naturliga, vilka längder, mönster, accessoarer och skor som passar just dig.

Du får hjälp att se helheten, att upptäcka den röda tråden, det som stämmer med din personlighet och stil, till vardag som till fest.

Du kommer att överraskas av nya kombos och vem vet, kanske gör du fynd i din egen garderob genom att se dina kläder med nya ögon?

Hur går en garderobsrensning till?

En Garderobsrensning & Planering börjar med ett frågeformulär som du svarar på innan vi möts. Vi träffas sedan hemma hos dig där vi inleder konsultationen med en Färganalys. En Stilanalys fastställer sedan vilken kroppsform och personlighet du har. Därpå följer själva Garderobsrensningen då vi går igenom plagg för plagg och rensar ut felköp, hyllvärmare, uttjänta plagg, nostalgiplagg som förtjänar ett bättre öde, impulsköp som aldrig funkat med resten av garderoben, osmickrande plagg i färger som inte stämmer med dina, i snitt som inte passar din kropp, i en stil som inte passar din personlighet. Plaggen hamnar i fem olika högar; Slängas, Skänkas/Säljas, Åtgärdas, Andra chansen, Behållas.

Din Personliga Guide är en unik och utförlig sammanfattning av ditt personliga färgschema och de individuella rekommendationer för stil och snitt som gäller för just dig. Med guiden som tillval får du allt samlat i en smidig mapp, lätt att ta med under shoppingturen för att t.ex. hitta rätt färgnyans, eller bara som stöd så att du inte riskerar att glömma bort någonting. På så sätt har du alltid garderoben med dig. Några veckor efter konsultationen är den klar att skickas hem till dig.

PRISPAKET

 

GARDEROBSRENSNING & PLANERING (2,5 TIM.) 

INKL. FÄRG & STILANALYS + RÅDGIVNING 

3.800:- * 

 

* För resa som övergår 1 tim. t.o.r. tillkommer en restidsersättning à 300:-/påbörjad tim.

 

GARDEROBSRENSNING & PLANERING (2,5 TIM.) 

+ PERSONLIG GUIDE

INKL. FÄRG & STILANALYS + RÅDGIVNING 

4.800:- * 

 

* För resa som övergår 1 tim. t.o.r. tillkommer en restidsersättning à 300:-/påbörjad tim.

🌸Obs!🌸

 

Har du en väldigt stor garderob kan

det vara klokt att lägga till ytterligare tid

utöver de inkluderade 2,5 tim.

 

1.200:-/tim.

2 svar

 1. Dorota Chohan skriver:

  Hej
  Jag har äntligen kommit fram att jag behöver professionella råd för att hitta min personliga stil. Min garderob är fylld med massor med kläder men jag har inget att ta på mig när jag behöver det.

  • marie skriver:

   Hej Dorota,
   Så klokt av dig! ?
   Jag vet inte om du fick mitt mail som jag skrev då när du skrev detta? Prova att skriva igen om du vill ha min hjälp, så hoppas jag att vi får kontakt den här gången. ?
   /Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *