web analytics

GARDEROBSRENSNING & PLANERING

garderob blogg variantVarje dag börjar i garderoben då du ska välja kläder. Kanske är det för dig, som för många andra, ett stressmoment då du bara rafsar ihop något på måfå utan större inspiration eller tanke bakom.

Tänk dig istället att det kan kännas lätt och konstruktivt att klä sig, att det till och med kan vara roligt! Varje dag. Genom att göra en grundlig rensning i garderoben och sedan komplettera med det som behövs utifrån dig och dina behov, får du en överskådlig, genomtänkt och komplett garderob som speglar din livsstil och din personlighet.

Du investerar i kunskap och kloka råd istället för dyra felköp. Du får lära dig knepen som ger din garderob struktur, så att den går att kombinera kors och tvärs. Det sparar dig både tid och energi varje gång du ska klä dig. Minst en gång om dagen.

Du får kunskap om vilka plaggmodeller som gör din kroppsform rättvisa, vilka färger som harmonierar med dina naturliga, vilka längder, mönster, accessoarer och skor som passar just dig.

Du får hjälp att se helheten, att upptäcka den röda tråden, det som stämmer med din personlighet och stil, till vardag som till fest.

Du kommer att överraskas av nya kombos och vem vet, kanske gör du fynd i din egen garderob genom att se dina kläder med nya ögon?

Hur går en garderobsrensning till?

En Garderobsrensning & Planering börjar med ett frågeformulär som du svarar på innan vi möts. Vi träffas sedan hemma hos dig där vi inleder konsultationen med en Färganalys. En Stilanalys fastställer sedan vilken kroppsform och personlighet du har. Därpå följer själva Garderobsrensningen då vi går igenom plagg för plagg och rensar ut felköp, hyllvärmare, uttjänta plagg, nostalgiplagg som förtjänar ett bättre öde, impulsköp som aldrig funkat med resten av garderoben, osmickrande plagg i färger som inte stämmer med dina, i snitt som inte passar din kropp, i en stil som inte passar din personlighet. Plaggen hamnar i fem olika högar; Slängas, Skänkas/Säljas, Åtgärdas, Andra chansen, Behållas.

Din Personliga Guide är en unik och utförlig sammanfattning av ditt personliga färgschema och de individuella rekommendationer för stil och snitt som gäller för just dig. Med guiden som tillval får du allt samlat i en smidig mapp, lätt att ta med under shoppingturen för att t.ex. hitta rätt färgnyans, eller bara som stöd så att du inte riskerar att glömma bort någonting. På så sätt har du alltid garderoben med dig. Några veckor efter konsultationen är den klar att skickas hem till dig.

PRISPAKET

GARDEROBSRENSNING & PLANERING

2,5 TIM.
3.800:- *

FÄRG & STILANALYS + RÅDGIVNING INGÅR

* För resa som övergår 1 tim. t.o.r. tillkommer en restidsersättning à 300:-/påbörjad tim.

GARDEROBSRENSNING & PLANERING + PERSONLIG GUIDE

2,5 TIM.
4.800:- *

FÄRG & STILANALYS + RÅDGIVNING INGÅR

* För resa som övergår 1 tim. t.o.r. tillkommer en restidsersättning à 300:-/påbörjad tim.

EVENTUELLT TILLÄGG *

1.200:-/tim.

* HAR DU EN VÄLDIGT STOR GARDEROB KAN DET VARA KLOKT ATT LÄGGA TILL YTTERLIGARE TID UTÖVER DE INKLUDERADE 2,5 TIM.