web analytics

Hör du till dom som bara använder 20% av garderoben? Vill du veta hur du istället kan använda hela din garderob? Då är en Mix & Match-genomgång lösningen för dig.

Vi utgår från ett antal olika plagg, vi mixar och matchar och sätter ihop kompletta outfits, inklusive skor och accessoarer. Du kommer se din garderob med nya ögon, du får inspiration till att bygga nya outfits med det du redan har, och vips har du utvidgat garderoben utan att spendera en massa pengar! Smart, eller hur? Du sparar en massa tid och kraft. Du kanske t.o.m. gör fynd i din egen garderob! Och som en fantastisk bonus är du snäll mot miljön. Kan det bli bättre?

Bäst resultat får vi om vi redan har träffats för en garderobsrensning, eller om du har bra koll på din stil, dina färger och din garderob. Om vi också fotograferar alla idéer digitalt kan du sedan trycka ut fotona och sätta upp på exempelvis insidan av din garderob, eller spara i mobilen eller i en app. Sedan har du en härlig idébank att ösa ut var morgon. Du betalar per timme och väljer själv hur många timmar du vill att vi håller på.

 

Pris per tim.

1.200:- *

 

* För resa som övergår 1 tim. t.o.r. tillkommer en restidsersättning à 300:-/påbörjad tim.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *