web analytics

Vi är alla olika. Men gemensamt är att vi alla kommer bäst till vår rätt när vi vet hur vi ska klä oss utifrån våra färger, vår kroppsform, vår stil och vår personlighet. När utsidan matchar insidan mår vi som allra bäst. Oavsett vilken storlek eller kroppsform vi har så finns det alltid knep som tar fram det bästa hos var och en.

Din individuella stil vaskas fram genom analys av kroppsform, proportioner, linjer, personlighet, livsstil & behov. Du får kunskap och rådgivning om stil, plaggsnitt, material och mönster, kjollängder, skjortkragar, kavajlängder, kostymmodell, halsringningar m.m. Dessutom får du råd om skor och andra accessoarer.

Din personliga färgkaraktär fastställs genom analys av hudfärg, hårfärg och ögonfärg. Du får ett antal basfärger och ett antal kompletterande accentfärger i en harmonierande och individuell uppsättning nyanser som förhöjer dina naturliga färger och understryker din personlighet. Då jag upplever de på 80-talet så populära årstids-indelningarna som begränsande, arbetar jag istället utifrån ett större spektra med så många komponenter som möjligt och låter också personlighet, stil och kontraster utgöra plattformen för ditt färg- och mönsterschema.

Din Personliga Guide är en unik och utförlig sammanfattning av ditt personliga färgschema och de individuella rekommendationer för stil och snitt som gäller för just dig. Med guiden som tillval får du allt samlat i en smidig mapp, lätt att ta med under shoppingturen för att t.ex. hitta rätt färgnyans, eller bara som stöd så att du inte riskerar att glömma bort någonting. På så sätt har du alltid garderoben med dig. Några veckor efter konsultationen är den klar att skickas hem till dig.

PRISPAKET

 

FÄRG & STILANALYS

1.600:- *

 

* För resa som övergår 1 tim. t.o.r. tillkommer en restidsersättning à 300:-/påbörjad tim.

 

FÄRG & STILANALYS + PERSONLIG GUIDE

2.600:- *

 

* För resa som övergår 1 tim. t.o.r. tillkommer en restidsersättning à 300:-/påbörjad tim.

GARDEROBSRENSNING & PLANERING MED INKLUDERAD FÄRG & STILANALYS + RÅDGIVNING

MED ELLER UTAN PERSONLIG GUIDE

4 svar

 1. Tomas Granmar skriver:

  Hej Marie
  Min fru fyller 50 i september och jag skulle vilja ge henne en present av det du gör. Spana in hennes garderob, kolla vad som passar på henne, ja allt so kan göra hennes val enklare. Kan du även ge lite make up tips är det välkommet. Vi bor i Upplands Väsby och jag hoppas du har möjlighet att ordna denna present. Tidsåtgången vet jag ej beror på vad dom menas med stor garderob men det känns som det vore lämpligt med mer tid än 2,5 timmar. Med hopp om snar positiv återkoppling.
  Med vänlig hälsning, Tomas

 2. Camilla Wågesson skriver:

  Hej!
  Går det att få din hjälp på distans? Jag är intresserad av färg/stil analys, ev garderob hjälp!

  • marie skriver:

   Hej och tack för ditt meddelande!
   Jag önskar jag kunde säga ja på din fråga. Men tyvärr, jag behöver kunna se kunden med egna ögon för att göra en professionell analys, speciellt när det gäller färganalysen. Färger digitalt framgår inte alltid med den nyansskärpa man behöver.
   Kanske någon annan har ett sätt att göra det bra på?
   Hittar du ingen, och kan tänka dig att vänta lite så hoppas jag kunna vara i full gång igen i vår, och då hjälper jag dig gärna.
   Varmt välkommen åter!🌸💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *