web analytics

Hur utvidgar du din garderob utan att spendera en massa pengar? Svaret är att damma av dina modeaccessoarer och börja använda dom. Så enkelt är det!

Alla dessa skor, handväskor, sjalar och bijouterier som trängs i din överfyllda garderob och dina lådor kan transformera och utvidga din garderob – om du vet hur du ska använda dom. Accessoarer öppnar en hel värld av möjligheter, som att knyta ihop olika plagg med varandra till att förvandla en enkel klänning på nolltid. Det är faktiskt så att när du en gång förstått hur du kan trolla med accessoarer och låta dom göra jobbet åt dig, så lägger du ner allt mindre summor på kläder genom att använda det du redan har. På så sätt skapar du din alldeles egna stil genom dina accessoarer.

Bäst resultat får vi om vi redan har träffats för en garderobsrensning, eller om du har bra koll på din stil, dina färger och din garderob. Vi utgår från ett antal olika plagg/outfits och sätter sedan igång och skapar spännande outfits. Om vi också fotograferar alla idéer digitalt kan du sedan trycka ut fotona och sätta upp på exempelvis insidan av din garderob, eller spara i mobilen eller i en app. Sedan har du en härlig idébank att ösa ut var morgon. Du betalar per timme och väljer själv hur många timmar du vill att vi håller på.

 

Pris per tim.

1.200:- *

 

* För resa som övergår 1 tim. t.o.r. tillkommer en restidsersättning à 300:-/påbörjad tim.

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *