web analytics

Tellclothes har sedan 2005 hjälpt kvinnor och män i alla åldrar att hitta sin egen stil,
sitt vackraste jag, och att ha roligt med sin garderob.

 

 

OM

Har du en full garderob men inget att sätta på dig? Då behöver du rensa din garderob, få koll på dina färger, dina plaggmodeller och din stil. Med ny kunskap och många smarta knep blir det sedan lättare och mer inspirerande att sätta ihop outfits, att shoppa nytt, och att bygga upp en fungerande garderob fylld med älsklingsplagg som speglar din personlighet och det liv du lever.

Det finns en hel del fiffiga knep att ta till för att hitta rätt i stildjungeln. När vi shoppar nytt t.ex. är det klokt att alltid checka av de tre faktorerna som måste stämma för att plagget ska bli 100% rätt, och därmed ett bra köp. Plagget måste ha rätt Färg, rätt Stil, rätt Snitt. Fallerar plagget på någon av dessa faktorer så avstår du helt enkelt från att köpa det.

En konsultation är en långsiktig investering i dig själv, som ger dig redskap för att se fantastisk ut varje dag, vid varje tillfälle. Välj mellan garderobsrensning/garderobsplanering, färg & stilanalys, mixa & matcha garderoben, presentkort, blogg…

MARIE TOSTAR-LINDNER

I mitt yrke som personlig stylist hjälper jag alla, oavsett kropp, ålder och kön att hitta sin stil, sina färger, och bli sin egen stylist.

Att få uppleva hur en kund växer framför spegeln och se hur kundens personlighet framträder allt tydligare, genom rätt val av kläder och färger, är ett fascinerande förvandlingsnummer. Nära 1000 kunder senare sedan starten, tycker jag fortfarande att det är lika spännande och glädjande att få vara med om. Varje gång.

 • Är osäker på vilka modeller och snitt som passar figuren.
 • Bara använder 20% av garderoben. Hela tiden.
 • Gör felköp gång på gång.
 • Har märkt att vissa färger ”lyfter” ansiktet, och vissa färger ”drar ner”, och vill veta mer.
 • Vill att någon ser på dig utifrån med nya fräscha ögon och hjälper dig att hitta rätt.
 • Vill pröva annan färg än svart, men vet inte hur.
 • Vill utveckla stilen och göra den mer personlig.
 • Varken vill klä dig som en tonåring eller tant.
 • Trots en massa fina plagg i garderoben har problem med att få till färdiga outfits.
 • Är osäker på vilka stilregler som gäller i affärsvärlden.
 • Har koll, och vet vad du gillar, men vill ändå ha det bekräftat.
 • Känner någon som aldrig har något att sätta på sig trots en överfull garderob, och vill ge bort ett presentkort på lösningen?

KUNDERS OMDÖMEN

 

Det blir så enkelt nu och jag kan skippa alla tankar på att jag måste ändra stil och försöka vara något som jag inte trivs med och inte är. Tyvärr har jag ibland lyssnat till försäljare i olika affärer. Jag förstår nu varför jag har lämnat tillbaka en del kläder som jag köpt och att jag har haft så svårt att välja stil. Den här gången har jag inte fått den minsta impuls att gå tillbaka med kläderna. Det känns så kul och har redan givit mig mer självförtroende och att lyssna mer på mig själv. Tack!”

/Lizbeth

 

Nu börjar jag förstå hur du menade med att jag efter ett tag skulle klara det själv, utan att ta min guide till hjälp: det funkar faktiskt! Jag har fått koll på både färger och snitt och behöver ofta inte ens prova. Och det går så snabbt att handla, man ser direkt om det är värt besväret att ens gå in i butiken. Och inga reamisstag längre, det är så härligt att allt i garderoben är genomtänkt och funkar ihop. Hittar ständigt nya kombinationer som förvånar för att de blir så bra. Tusen tack för din hjälp. Snart tre år efter att jag anlitade dig och det är fortfarande snackis på jobbet.”

/Camilla

 

 

Att anlita dig var det bästa jag gjort någonsin. Jag har utan minsta tvekan rensat ut två tredjedelar av min garderob. Och det har gett ett sådant fantastiskt resultat! Min tveksamhet och frustration framför garderoben på morgonen är borta trots att det hänger så få plagg där nu. Mitt trötta och grå-glåmiga ansikte framför spegeln finns inte mer. Jag känner mig så fin! Och jag känner mig så mycket säkrare när jag handlar. Eftersom garderoben behövde fyllas på så har jag handlat en del – och inget av det har blivit fel eller oanvänt. Det är otroligt för att vara jag. Så, stort tack för en fantastiskt bra rådgivning!

/Karin

 

Cerise var en färg jag aldrig trodde jag skulle ta på mig och trivas i men det gör jag verkligen, underbart! När man uttrycker sig klädmässigt mer i färger blir man mer iakttagen i alla sammanhang som bara är positivt. Jag är verkligen jätte nöjd med vad jag fick lära mig av din konsultation.”

/Ulrika

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *