web analytics

GARDEROBSRENSNING & PLANERING

garderob blogg variantVarje dag börjar i garderoben då du ska välja kläder. Kanske är det för dig, som för många andra, ett stressmoment då du bara rafsar ihop något på måfå utan större inspiration eller tanke bakom. Men tänk dig istället att det kan kännas lätt och konstruktivt att klä sig, att det till och med kan vara roligt! Varje dag. Genom att göra en grundlig rensning i garderoben och sedan komplettera med det som behövs utifrån dig och dina behov, får du en överskådlig, genomtänkt och komplett garderob som speglar din livsstil och din personlighet.

Du investesterar i kunskap och kloka råd istället för dyra felköp, och du får lära dig knepen som ger din garderob struktur så att den går att kombinera kors och tvärs. Det sparar dig både tid och energi varje gång du ska klä dig. Minst en gång om dagen. En Garderobsrensning & Planering börjar med ett frågeformulär som du svarar på innan vi möts. Vi träffas sedan hemma hos dig där vi inleder konsultationen med en Färganalys. Stilanalysen varvas med garderobsrensningen då vi går igenom plagg för plagg och rensar ut de osmickrande plaggen, de färger som inte stämmer och impulsköpen som aldrig funkat osv.

Du får kunskap om vilka plaggmodeller som gör din kroppsform rättvisa, vilka färger som harmonierar med dina naturliga, vilka längder, mönster, accessoarer och skor som passar just dig.

Du får hjälp att se helheten, att upptäcka den röda tråden, det som stämmer med din personlighet och stil, till vardag som till fest.

Du kommer att överraskas av nya kombos och vem vet, kanske gör du fynd i din egen garderob genom att se dina kläder med nya ögon?

Några veckor efter konsultationen kan du som tillval få Din Personliga Guide, Tellclothes unika och utförliga sammanställning av konsultationen inkl. dina individuella färger. En praktisk guide i smidigt format att ha med sig på kommande shoppingrundor. Du är nu din egen stylist och kommer att se redan på galgen i affären vad som passar dig.

PRISPAKET

GARDEROBSRENSNING & PLANERING

2,5 TIM.
3.500:- *

FÄRG & STILANALYS + RÅDGIVNING INGÅR

* För resa som övergår 1 tim. t.o.r. tillkommer en restidsersättning à 300:-/påbörjad tim.

GARDEROBSRENSNING & PLANERING + PERSONLIG GUIDE

2,5 TIM.
4.500:- *

FÄRG & STILANALYS + RÅDGIVNING INGÅR

* För resa som övergår 1 tim. t.o.r. tillkommer en restidsersättning à 300:-/påbörjad tim.

EVENTUELLT TILLÄGG *

1.200:-/tim.

* HAR DU EN VÄLDIGT STOR GARDEROB KAN DET VARA KLOKT ATT LÄGGA TILL YTTERLIGARE TID UTÖVER DE INKLUDERADE 2,5 TIM.