web analytics

Att anlita dig var det bästa jag gjort någonsin. Jag har utan minsta tvekan rensat ut två tredjedelar av min garderob, slängt allt smink, bokat av hårtoningen. Och det har gett ett sådant fantastiskt resultat! Min tveksamhet och frustration framför garderoben på morgonen är borta trots att det hänger så få plagg där nu. Mitt trötta och grå-glåmiga ansikte framför spegeln finns inte mer. Jag känner mig så fin! Och jag känner mig så mycket säkrare när jag handlar. Eftersom garderoben behövde fyllas på så har jag handlat en del – och inget av det har blivit fel eller oanvänt. Det är otroligt för att vara jag. Så, stort tack för en fantastiskt bra rådgivning!”
Karin

Ett super stort tack för hjälpen med rådgivningen. För första gången har jag äntligen fått reda på vad som passar min kropp bäst.
Än en gång, ett stort tack för din hjälp. Kram”
Carina

Det blir så enkelt nu och jag kan skippa alla tankar på att jag måste ändra stil
och försöka vara något som jag inte trivs med och inte är. Tyvärr har jag ibland lyssnat till försäljare i olika affärer. Jag förstår nu varför jag har lämnat tillbaka en del kläder som jag köpt och att jag har haft så svårt att välja stil. Den här gången har jag inte fått den minsta impuls att gå tillbaka med kläderna. Det känns så kul och har redan givit mig mer självförtroende och att lyssna mer på mig själv. Tack!”
Lizbeth

Cerise var en färg jag aldrig trodde jag skulle ta på mig och trivas i men det gör jag verkligen, underbart! När man uttrycker sig klädmässigt mer i färger blir man mer iakttagen i alla sammanhang som bara är positivt. Jag är verkligen jätte nöjd med vad jag fick lära mig av din konsultation.”
Ulrika

Jag vill tacka för en proffsig rådgivning. Det känns mycket roligare att gå ut i affärerna nu, när jag vet lite bättre vad jag ska titta efter. Jag har nu fått fakturan och min personliga guide med posten. Den kommer att bli mycket användbar. Som sagt tack igen – jag kommer säkert att höra av mig en annan gång, och jag kommer definitivt att rekommendera mina vänner en rådgivning.”
Lina

”Hej, nu sitter vi å pustar ut i vinbaren på Selfridges! Shoppat i 2 dagar i rad med färgkartorna i högsta hugg. Det känns som du är med oss varje steg o du hade varit stolt om du sett oss nu.
Anna och Maria

”En sak har redan förändrats: två gånger har jag varit i centrum och handlat och då har jag noga planerat i förväg vad jag skulle köpa. Jag följde min inköpsplan helt och gick bara förbi en massa kläder som jag tidigare skulle ha både tittat på och börjat prova och jag skulle blivit alldeles snurrig till slut, tappat tråden. Men inte den här gången, jag undvek en massa kläder som jag direkt såg att det är ingen stil på detta – gå vidare och beta av inköpen. Därefter tittade jag enbart på det jag hade planerat ex.vis trenchcoat, jag provade, var kritisk, avvaktade och åkte hem UTAN att köpa någon eftersom ingen av de jag sett var tillräckligt snygg. Detta är en underbar känsla kan jag berätta och jag kände mig helt nöjd och inte alls slut när jag kom hem. Inte stressade jag heller på stan utan var enbart målmedveten. Över huvudtaget har jag inte samma lust att enbart gå in och handla kläder längre, jag har insett att jag har en massa och vet ungefär vad jag behöver köpa så jag känner mig mycket lugnare. Tack! På återhörande.”
Lisa

Vill tacka dig för en givande eftermiddag i tisdags! Jag tyckte du gav mig några riktigt bra och handfasta råd. Du förklarade väl (trevligt och tydligt) vad felet var med vissa plagg, samt  vad jag måste tänka på!”
Elisabet

”Tusen tack för ditt inspirerande mail! Jag har fortfarande stor glädje av de råd du gav mig hösten 2008…. otroligt att det redan gått två år! Jag har sparat kontaktuppgifterna och kommer att ta kontakt längre fram för lite inspiration! Lev väl!”
Therese

”Kul att höra ifrån dig! Jag hörde att både Anna och Kerstin har anlitat dig. Numera pratar vi bara färgscheman och snitt här. De var så nöjda med sessionerna. Kerstin var lyrisk över någon som äntligen satte ord på hennes förhållningssätt. Kul att kunna hjälpa dig med kunder, men det är ju för att du gör ett så bra jobb!
Camilla

”Tack för en bra och trevlig styling. Garderoben har blivit betydligt mindre och jag fick en bra bekräftelse på att jag var på rätt väg och dessutom en hel del bra tips.”
Carina

Känns mycket bra att rensa garderoben och få mer utrymme och bort med det “gamla” eller saker man ändå inte använder! Mycket motiverad att gå ut och hitta nytt, kanske med lite mer attityd och färg.”
Sofia

”Tack för senast! Jag uppskattade det väldigt mycket och det var roligt och min garderob är mycket luftigare och det är lättare nu att bestämma mig för vad jag skall ha på mig, och jag har skänkt kläder till vänner som har uppskattat det.
Inger

”Tack för superhjälp!!”
Marianne

”Använder dina goda råd nu varje gång jag handlar kläder och det blir det ena läckra plagget efter det andra… Jättekul!”
Cornelia

”Jag har trivts mycket bra med de kläder jag köpte på Åhlens vid vår träff där! Har kompletterat med lite nya plagg och nu har jag lätt att hitta vad som passar mig. Nu är det äntligen roligt att handla kläder igen. Har även fått komplimanger för mina kläder nu, det hände inte särskilt ofta förr. Det känns mycket bra!
IngaLill

”STORT TACK! NIKLAS BLEV ÖVERLYCKLIG”
Eva

Tusen tack för senast. Det känns skönt att ha fått utrensat och jag fortsatte av bara farten och rensade vidare.”
Marie

”Efter att helt lyriskt lyssnat till min svägerska som du träffade förra ti/on känner jag att mitt behov av din hjälp är ENORM!!!”
Caroline

”Varmt tack för i fredags! Det var roligt och givande att träffa dig. Jag blev ju väldigt förvånad över färgvalet som du märkte, men ju mer jag tänker på det desto mer ”rätt” känns det. Den lila bubbelsjalen köpte jag sedan, och har använt varje dag sedan dess. Har faktiskt fått komplimanger för den, och jag ser själv att den är jättebra i färgen, jag är verkligen helnöjd. Temat (romantiskt, engelskt osv) som du säkert preciserar i min personliga guide känns lite som en aha-upplevelse.”
Stina

”Alltid roligt att höra ifrån dig. Ibland undrar jag om jag gjorde ett misstag när jag lät Per komma till dig och få rådgivning. Det är allt som oftast han kommer hem och har fått komplimanger ifrån kvinnorna på jobbet. Nej, då skämt å sido, det är han värd och han är jätte fin i sina nya kläder och stil.
Själv trivs jag mycket väl i min stil. Jag har verkligen försökt våga mer nu, speciellt kvällstid och det funkar bra tycker jag. Jag inser vad lätt det är nu att ta hem ett nytt klädesplagg, uppdatera garderoben lite, det funkar alltid eftersom man har sin färgpalett att hålla sig till.”
Ha det bra
Louise

”Jag är sååå nöjd med rådgivningen, det funkar jättebra!”
Marianne

”Den personliga guiden har kommit. Jag har redan fått som glasögon på mig så att jag snabbt ser om klädesplagget är något för mig. Har börjat använda sjal också. Jag är jättenöjd med dina råd. Både kollegor, elever och kompisar har sett skillnaden.
Ulrika

”Tack för dina pricksäkra tips på NK i onsdags! Jag känner mig jättenöjd med mina inköp och styrkt av dina råd. Skönt att ha att göra med någon som har koll på det som jag verkligen inte lyckas med. För en stressad småbarnsmamma som mig känns det verkligen som värdefull hjälp och jag hoppas ev. kunna återkomma inför höstsässongen när det förmodligen behövs lite nya investeringar…;)”
Helena

”Vill bara tacka för en jättebra shoppingtur! Du lyckades få mig att få tillbaka intresset för kläder igen och dessutom snabbt kunna se vad som funkar för mig. Det är guld värt och gjorde en hel del för självkänslan dessutom.
Varmt Tack – jag återkommer gärna!”
Helen

”Tack så jättemycket! Jag gick tillbaka till Tiger och provade tröjorna. Allt passade bra så jag köpte alla tre. Och har använt dem redan! Färgen var verkligen bra på mig. Jag blev lite inspirerad att sortera i garderoben och insåg vilka små åtgärder som skulle göra garderoben betydligt flexiblare. Sy i knappar, kemtvätta, klacka om skor etc etc. Och ha snygga detaljer till. Än en gång tack för kunskap och inspiration! Tror jag kan handla ännu mer medvetet nu. Hör av mig om jag behöver mer hjälp.
PS. Tror det kommer ringa åtminstone en kollega till dig…
Katarina

”Tack för senast! Det är verkligen kul att klä sig på morgonen! Ha det så bra.”
Per

1000 tack! för att du tog så bra hand om mamma!! Hon var jättenöjd och glad efter dina tips.”
Lisa, med syskon

”Tack för färg- och stilguiden som kom med posten idag! Och TACK för den härliga lördagen på NK! Dagen slutade för min del med ett par störtsköna svarta stövlar, den rutiga kappan och halsbandet – och jag är supernöjd! Känner mig verkligen snygg och glad varje gång jag går till garderoben för att kombinera ihop något kul för dagen. Idag hittade jag dessutom fina stora höstlöv i silver (örhängen) och en stickad gubbkeps som sitter som ett smäck. TACK för alla goda idéer!”
Gunilla

”Tack för en jättelärorik eftermiddag och en helt ny insikt!
Anette

”Tack för i tisdags. Det var en ”ögonöppnare”. Jag är evigt tacksam.
Victoria

”Tack för all din fantastiska hjälp med garderob och shopping! Det har varit suveränt roligt och lärorikt. Jag har i princip bytt ut hela min garderob och för första gången i mitt liv så hittar jag kläder som passar och jag vet vad jag ska titta efter när det gäller modeller och färger. Du har förändrat mitt liv! TACK!
Annika

Tack så jätte mycket för i fredags. Vi är så otroligt nöjda. Helt fantastiskt att du kunde täcka upp hela behovsspannet till Per och vilken oändlig mängd kombinationer. Jag är verkligen tacksam för allt du gjort och det känns så befriande.  Även att slippa det här med att få till Pers kläder är verkligen skönt, ett stressmoment mindre i min vardag och familjeliv, jag är så imponerad hur du kunde få till det så bra. Ha det så jättebra, tack igen och på återseende”
Louise

”Jag har nu hittat tillbaka till min egen stil, bytt ut en hel del till i garderoben och inhandlat en hel del nytt, men med en tanke bakom varje köp. Känns så kul att nu inte fundera på vad jag ska ha på mig utan vilket av alternativen ska jag välja. Tar ut svängarna ibland men är trygg i det, som jag alltid var när jag sydde mina egna kläder men på något sätt hade tappat bort. Så än en gång, tack så mycket för ditt stöd och dina råd.”
Birgitta

Jag är verkligen jättenöjd med genomgången. Jag kände stort förtroende för dig och din kompetens. Jämte färganalysen är det just stilanalysen som gav mest. Jag tänker nu färg, form OCH stil. Förut kunde jag nöja mig med om något av detta uppfylldes, men det är också där felköpen uppstod. Alla tre komponenterna ska stämma fortsättningsvis.”
Sandra

Jag har inte handlat så mycket kläder sen vi sågs, har blivit mer eftertänksam och ”hugger” bara när jag tycker att det stämmer fullt ut. Och det var ju det som var meningen! Jag har också gått igenom min befintliga garderob, färgsorterat och skänkt eller hängt undan en del tveksamma färger och modeller. Det har faktiskt blivit roligare att gå i butiker när man vet vad man utan prut kan välja bort.”
Pia

De som har frågat om styling hjälp har uppenbarligen SETT att du lyckats göra skillnad med mig:-) så det var inte så svårt att rekommendera!”
Charlotta

”Stort tack för en mycket spännande, rolig och för mig givande eftermiddag! Du har lyckats att få mig intresserad av kläder, hur det sitter på mig och hur det kan uppfattas av andra. Det känns bra och det ger mig en ytterligare dimension på livet. Kul!
Eva

”Varje plagg övervägs noga, och jag får mycket beröm numera för min samordnade garderob. Och då är det ändå mest färgerna som märks. ”Men vad bra du klär i lila” får jag ofta höra. Det hade jag aldrig vågat mig på utan dig!
Pernilla

Stort tack för senast. Det var så kuuuuuul!! Jag känner mig inspirerad!! Har redan börjat genom att köpa ett långt oäkta pärlhalsband som jag virade i flera varv tillsammans med mina äkta. Blev jättesnyggt!”
Gudrun

Ville bara berätta att för första gången i mitt liv, så tycker jag att det verkligen är roligt att gå och shoppa även på egen hand! Har alltid tyckt att det är roligt med kläder, men jag har aldrig riktigt vetat vad jag passar i och känner mig inte alltid fin när jag provar, och det förtar glädjen. Jag måste erkänna att jag inte riktigt trodde dig när det gäller vissa av de färger och snitt som du tyckte skulle passa mig… Men, när jag provat kläder enligt dina förslag, så känner jag mig plötsligt fin! Det gör att det är väldigt roligt att strosa och leta kläder. Nu köper jag inte längre nästan bra kläder, utan väntar tills jag hittar det som är riktigt bra! Tack!!!”
Monica

Nu börjar jag förstå hur du menade med att jag efter ett tag skulle klara det själv, utan att ta min guide till hjälp: det funkar faktiskt! Jag har fått koll på både färger och snitt och behöver ofta inte ens prova. Och det går så snabbt att handla, man ser direkt om det är värt besväret att ens gå in i butiken. Och inga reamisstag längre, det är så härligt att allt i garderoben är genomtänkt och funkar ihop. Hittar ständigt nya kombinationer som förvånar för att de blir så bra. Tusen tack för din hjälp. Snart tre år efter att jag anlitade dig och det är fortfarande snackis på jobbet.”
Camilla

”Tusen tack! Nu blir det lite roligare att handla vårens nyheter. Kanske skall satsa på min första klänning på snart 50 år
Elisabeth

Att välja kläder har blivit dagens höjdpunkt, istället för ett jobbigt måste. Ditt verk med min garderob ger mig dagligen anledning att tipsa om dig till vänner och bekanta.”
Carola

”Tack för i tisdags. Det var en ”ögonöppnare”. Jag är evigt tacksam.
Victoria

2 svar

  1. Åsa skriver:

    Hej Marie! Det var snart ett år sedan jag och min vän besökte dig. Du är otroligt kompetent och kunnig!!! Vi har rensat ur våra garderober och shoppat efter vår stilguid. Jäklar vilken skillnad!!!
    Imorgon är det dags att komma tillbaka, då med min mamma som har hört så mycket om dig. Tack ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *